TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Ptica Groma-min

DUH NARAVE

BIO AJURVEDSKI SADNO-ZELIŠČNI ČAJ

Duh Narave ponuja popolno doživetje vsem ljubiteljem ingverja, saj ga vsebuje tako v koščkih, kot v prahu, kar naredi izjemno močan okus. Duh Narave je ajurvedski čaj, za zbujanje ženskih čakr.

Sestavine:  cimetove palčke*, ingver*, črni poper*,  klinčki*, roza poper*, kardamom*, ingver v prahu*, kardamom v prahu*, cimet v prahu*, kurkuma*, cvetovi vrtnic*, kumina*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

CIMETOVE
PALČKE 

Cimetove Palčke

Cimet poživlja periferni krvni obtok in krepi imunsko odpornost. Ureja raven sladkorja v krvi in blagodejno vpliva na prebavila in ženske težave.

INGVER

Ingver

Blagodejno vpliva na prebavne organe, predvsem na želodec. Deluje protivnetno in krepi imunski sistem in dihala. 

ČRNI
POPER

Črni poper

Deluje antioksidantno in antibakterijsko. Pospešuje izločanje strupov iz telesa in spodbuja prebavo. Podpira delovanje jeter in topi maščobne celice.

KLINČKI

Klinčki

So najmočnejši antioksidant. Ščitijo jetra in pomagajo pri migrenah in glavobolih. Zavirajo razvoj rakavih celic in delujejo antibakterijsko in dezinfekcijsko pri vnetjih ustne in žrelne votline.

ROZA
POPER

Roza poper

Deluje antioksidantno in antibakterijsko. Pospešuje izločanje strupov iz telesa in spodbuja prebavo. Čaju doda milo poprast sadno aromatičen okus.

KARDAMOM

Kardamom

Deluje poživljajoče, stimulira um, krepi srce in vzbuja občutek radosti. Velja za enega boljših stimulantov prebave, ki odpravlja krče in deluje protivnetno v ustni votlini.

KURKUMA

Kurkuma

Je ena izmed največjih prijateljic jetr in žolčnika. Odlično pomaga prebavnim organom, spodbuja dihalni sistem, lajša bolečine ter blaži vnetja.

CVETOVI
VRTNIC

Vrtnica

Uravnava hormonsko ravnovesje in splošno počutje, zdravi depresijo, delujejo pomirjevalno in protivnetno, sprošča krče, lajša dihanje in izkašljevanje, pomaga pri vnetju grla in prebavil.

KUMINA

Kumina

Pomaga pri prebavi, blagodejno vpliva pri napihnjenosti in krčih v predelu želodca in črevesja, lajša izkašljevanje, čisti zasluzena pljuča in pospešuje razstrupljanje telesa.

“Karkoli delaš v življenju, daj vedno vse od sebe s srcem in z umom. Če boš tako delal ti bo moč Vesolja vedno pomagala, če bosta srce in um enotna. Če boš zares združil srce in um v Eno – karkoli boš želel, tako se bo zgodilo.”
-Lakota Indijanci-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X