TRENUTEK MIRU.
d
c
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Oko Zdravilca-min

ZDRAVILNI DUH

BIO ZELENJAVNO-ZELIŠČNI ČAJ

Z OKUSOM BUČE IN JABOLKA

Zdravilni Duh je blag, nežen čaj, za vse ki nimate radi premočnih okusov in radi poskusite kaj posebnega. Skrbno izbrana mešanica sestavin s poudarkom na okusu buče in jabolka, vas bo prijetno presenetila, telesu pa dostavila pravo merico zdravja. 

Sestavine:  buča*, jabolko*, kutina*, korenje*, kurkuma*, čili v prahu*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

BUČA

Buča

Pospešuje izločanje urina, preprečuje vnetje mehurja, ledvic, revmatizem in sladkorno bolezen. Bučnice pomagajo tudi pri odpravljanju črevesnih parazitov.

JABOLKO

Jabolko

Čistilec toksinov iz telesa in prebavil. Vsebuje naravne aminokisline, ki izboljšujejo spomin in pomagajo pri koncentraciji.

KUTINA

Kutina

V čaju zdravi kašelj, blaži astmo in diarejo. Priporočljiva pri vnetju žrela, mandeljnov in dihal, za slabokrvne osebe ter pri težavah z vnetji želodčne in črevesne sluznice.

KORENJE

Korenje

Vsebuje ogormno beta-karotena in vitamina A za dober in oster vid. Je bogat s kalcijem. Ugodno deluje na sluznice ter okrepi prekrvavitev tkiv v želodcu in črevesju.

KURKUMA

Kurkuma

Je ena izmed največjih prijateljic jetr in žolčnika. Odlično pomaga prebavnim organom, spodbuja dihalni sistem, lajša bolečine ter blaži vnetja.

ČILI

Čili

Spodbuja delovanje telesa in ga okrepi. Je naravni antibiotik in antiseptik. Pospešuje prekrvavitev, znižuje holesterol LDL ter podpira delovanje prebavnih organov.

“Pogledati moraš globlje, veliko globlje od jeze, bolečine, sovraštva, ljubosumja, samopomilovanja, globoko kjer ležijo sanje, sin. Najdi svoje sanje. Sledenje sanjam je tisto kar te ozdravlja.”
-Makata Taka Hela, Indijanci Oglala sjuks-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X