TRENUTEK MIRU.
d
c
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Jutranja Zvezda-min

ZVEZDNO JUTRO

BIO ČRNI SADNO-ZELIŠČNI ČAJ

Z OKUSOM BOŽIČNEGA PIŠKOTA, CIMETA IN VANILIJE

Zvezdno Jutro vas bo v toplem objemu cimeta in vanilije z božičnim piškotom, vedno znova popeljal v tisto prijetno božično jutro, s skodelico vašega najljubšega čaja. Črni Assam čaj pričara bogat, poln okus s prefinjeno noto medu.

Sestavine: črni čaj Assam*, črni čaj iz južne Indije*, kakavova peresca*, cimetove palčke*, jabolko*, naravna aroma, ognjič*, burbonska vanilija*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

ČRNI ČAJ
ASSAM

Črni čaj assam

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

ČRNI ČAJ
IZ J.INDIJE

Črni čaj iz J.Indije

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

KAKAVOVA
PERESCA

Kakavova peresca

Kakav je zakladnica železa in magnezija, ima močan antioksidativni učinek, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in izboljšuje razpoloženje.

CIMETOVE
PALČKE 

Cimetove Palčke

Cimet poživlja periferni krvni obtok in krepi imunsko odpornost. Ureja raven sladkorja v krvi in blagodejno vpliva na prebavila in ženske težave.

JABOLKO

Jabolko

Čistilec toksinov iz telesa in prebavil. Vsebuje naravne aminokisline, ki izboljšujejo spomin in pomagajo pri koncentraciji.

OGNJIČ

Ognjič

Diuretik in diaforetik, ki blaži krče, krepi dlesni in zavira vnetja želodca, požiralnika, črevesja, žolčevoda, sečnega mehurja in ledvic. Lajša menstrualne bolečine in težave menopavze.

BURBONSKA
VANILIJA

Burbonska vanilija

Vanilija je dišavna začimba z edinstveno aromo in sladkobnim okusom. Bogata je s fitohranili in antioksidanti. Je antidepresiv, deluje pomirjevalno in sproščujoče.

“Prijatelji moji, imate tako razum kot srce. Uporabite ju pri ugotavljanju, kako lahko naredite najboljše v življenju.”
-Pegasti Rep, indijanski poglavar Brulé Sjuksov-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X