TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Veliki Duh-min

VELIKI DUH

BIO ZELIŠČNI ČAJ

Veliki Duh je mešanica zdravja polne amazonske avtohtone rastline mate in kitajskega Sencha čaja. Sladko-grenak okus bogastva vitaminov, mineralov in antioksidantov se v Velikem Duhu popolno zlije s svežino citrusov in mete in tako ustvari pravi osvežujoč okus miru. 

Sestavine:  zelena meta*, koprive*, mate čaj*, kitajski zeleni čaj Sencha*, honeybush*, limonska trava*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

ZELENA
META

Zelena meta

Sprošča dihalne poti, pomirja in blagodejno vpliva na živce, lajša glavobol in napetost ter odpravlja nespečnost. Lajša bolečine in zdravi želodčne težave. Je antiseptik za ustno votlino.

KOPRIVA

Kopriva

Je zakladnica rudnin, vitaminov in antioksidantov, popolna za razkisanje, razstrupljanje ter obnovo in gradnjo močnih kosti. Izboljša krvno sliko, uravnava nivo železa v telesu.

MATE

Mate

Poveča mentalno energijo, zbranost in jasnost misli. Pozitivno deluje na cent. živč. sist.. Matein deluje podobno kofeinu, je poln antioksidantov, aminokis., vitam. in mineralov. 

ZEL. ČAJ
SENCHA

Zeleni čaj Sencha

EGCG v zel. čaju poskrbi za energijo, topi maščobo, uničuje viruse in rakave celice, preprečuje diabetes tipa II, varuje kožo, oči, srce in ožilje, jetra, skrbi za regeneracijo celic,…

HONEYBUSH

Honeybush

Ima naravno sladek in meden okus, ter vsebuje kopico mineralov. Poteši občutek lakote in zmanjšuje zadrževanje vode v telesu.

LIMONSKA
TRAVA

Limonska trava

Daje energijo, poživlja in osvežuje, spodbuja koncentracijo in čute. Blaži želodčne motnje, boleznih dihal, vročino, revmatizem ter krepi imunski sistem.

“Prvi mir, ki je najpomembnejši je ta, ki prihaja iz duš ljudi, ko se zavedo svoje povezanosti, enosti, z Vesoljem in vsemi njegovimi močmi in ko se zavedo, da v središču Vesolja biva Veliki Duh, in da je to središče prav zares povsod, v vsakem izmed nas.”
-Črni Los, vrač indijancev Oglala Sjuks-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X