TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Gorska Veriga-min

UTRIP GORA

BIO ČRNI SADNO-ZELIŠČNI ČAJ

Utrip Gora vas bo s svojimi sestavinami v mrzlih zimskih dneh popolnoma pogrel in poskrbel za jasno razmišljanje in pozornost. Črni Assam čaj iz severovzhodne Indije bo poskrbel za poln in bogat okus in vam pomagal ostati buden, tudi po daljšem obdobju brez spanja. S svojimi lastnostmi je to zagotovo čaj, ki bo nepogrešljiv na vaših zimskih pohodih.

Sestavine: črni čaj Assam*, črni čaj iz južne Indije*, ingver*, sladki koren*, roza poper*, klinčki*, kardamom*, ingver v prahu*, kardamom v prahu*, guarana*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

ČRNI ČAJ
ASSAM

Črni čaj assam

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

ČRNI ČAJ
IZ J.INDIJE

Črni čaj iz J.Indije

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

INGVER

Ingver

Blagodejno vpliva na prebavne organe, predvsem na želodec. Deluje protivnetno in krepi imunski sistem in dihala. 

SLADKI
KOREN

Sladki koren

Je naravno sredstvo za lajšanje izkašljevanja in izločanja sluzi. Uničuje nalezljive klice, pomaga pri prebavi, boleznih ledvic in mehurja.

ROZA
POPER

Roza poper

Deluje antioksidantno in antibakterijsko. Pospešuje izločanje strupov iz telesa in spodbuja prebavo. Čaju doda milo poprast sadno aromatičen okus.

KLINČKI

Klinčki

So najmočnejši antioksidant. Ščitijo jetra in pomagajo pri migrenah in glavobolih. Zavirajo razvoj rakavih celic in delujejo antibakterijsko in dezinfekcijsko pri vnetjih ustne in žrelne votline.

KARDAMOM

Kardamom

Deluje poživljajoče, stimulira um, krepi srce in vzbuja občutek radosti. Velja za enega boljših stimulantov prebave, ki odpravlja krče in deluje protivnetno v ustni votlini.

GUARANA

Guarana

Dviguje energijo, poživi telo in izboljša koncentracijo. Pospešuje presnovo, lajša glavobole in migrene ter pomaga pri nizkem pritisku. Pripisujejo ji tudi preprečevanje raka.

“Kadar si v dvomih, miruj in počakaj; ko dvom iz tebe izgine, nadaljuj s pogumom. Dokler te ovijajo megle, miruj; miruj dokler sonce ne posije skozi in prežene meglo- kajti gotovo jo bo.”
-Beli Orel, indijanski poglavar Poncov-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X