TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
 
Veliko Veselje
Kaktus-min

VELIKO VESELJE

BIO ZELIŠČNI ČAJ ZA DOJENJE IN NOSEČNICE

Veliko Veselje je zeliščni čaj namenjen predvsem doječim materam in nosečnicam, prav tako pa je všeč tudi otrokom. S svojimi sestavinami v prvi vrsti skrbi za tvorbo materinega mleka in zagotavlja vse potrebne hranilne snovi, tako za mater, kot za otroka.

Sestavine: komarček*, janež*, kumina*, melisa*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

KOMARČEK

Komarček

Ima pomirjevalni učinek, pospeši tvorbo mleka pri doječih materah, uravnava delovanje želodca in pomaga pri napihnjenosti. Blaži krče in lajša izkašljevanje.

JANEŽ

Janež

Je topla začimba, ki krepi telo. Spodbuja delovanje organov, ščiti telo pred okužbami, spodbuja ustvarjanje materinega mleka, pomaga pri bolečinah v mehurju in želodcu, ter spodbuja prebavo.

KUMINA

Kumina

Sprošča gladke mišice in pripomore k manj bolečim popadkom ter lažjemu porodu, doječim materam je v pomoč pri tvorbi mleka, pomaga pri prebavi in razstrupljanju telesa.

MELISA

Melisa

Deluje pomirjevalno, pomaga pri stresu, nespečnosti, nemirnosti, tesnobi, depresiji ter želodčnih in drugih težavah, ki jih povzročajo živci.

“Ženske bodo zacelile rane med plemeni. V njih bivata ljubezen in moč, ki so jo prejele od Lune in Zemlje. Ko vsi obupajo, je ženska tista, ki poje pesmi moči. Ona je hrbtenica ljudstva.”
-Lakota Indijanci-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X