TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Peresa-min

ORLOVO PERO

BIO ČRNI SADNO-ZELIŠČNI ČAJ

Z OKUSOM INGVERJA, MANGA IN POMARANČE

Orlovo Pero vas bo dobesedno prevzel s svojo neverjetno aromo popolne sadno-zeliščne mešanice črnih čajev z ingverjem, mangom in pomarančo. Je pravi aromatični balzam v objemu zdravja polne mešanice črnih čajev iz južne Indije.

Sestavine:  črni čaj Assam*, črni čaj iz južne Indije*, prah zelenega čaja iz Kitajske*, ingver*, pomarančni olupki*, naravna aroma, vrtnice*, mango*, kardamom*, plavica*, čili v prahu*, roza poper*, klinčki*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

ČRNI ČAJ
ASSAM

Črni čaj assam

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

ČRNI ČAJ
IZ J.INDIJE

Črni čaj iz J.Indije

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

PRAH ZELE-
NEGA ČAJA

Prah zelenega čaja

EGCG v zel. čaju poskrbi za energijo, topi maščobo, uničuje viruse in rakave celice, preprečuje diabetes, varuje kožo, oči, srce in ožilje, jetra, skrbi za regeneracijo celic,…

INGVER

Ingver

Blagodejno vpliva na prebavne organe, predvsem na želodec. Deluje protivnetno in krepi imunski sistem in dihala. 

POMARANČNI
OLUPKI

Pomarančni olupki

Antioksidanti, še posebej vitamin C, ki ščiti imunski sistem, pomagajo pri dihalnih težavah, znižujejo raven holesterola in skrbijo za zdravo črevesno floro.

CVETOVI
VRTNIC

Vrtnica

Uravnava hormonsko ravnovesje in splošno počutje, zdravi depresijo, delujejo pomirjevalno in protivnetno, sprošča krče, lajša dihanje in izkašljevanje, pomaga pri vnetju grla in prebavil.

MANGO

Mango

Kralj sadja in eden najslastnejših tropskih sadežev je bogat vir zdravilnih snovi, od mineralov in vitaminov pa do vlaknin in antioksidantov.

KARDAMOM

Kardamom

Deluje poživljajoče, stimulira um, krepi srce in vzbuja občutek radosti. Velja za enega boljših stimulantov prebave, ki odpravlja krče in deluje protivnetno v ustni votlini.

PLAVICA

Plavica

Pomaga pri obolenjih mehurja in ledvic, čisti kri, pospešuje izločanje urina, pomaga pri težavah z jetri, žolčem, sklepi, proti kašlju in pekoči zgagi.

ČILI

Čili

Spodbuja delovanje telesa in ga okrepi. Je naravni antibiotik in antiseptik. Pospešuje prekrvavitev, znižuje holesterol LDL ter podpira delovanje prebavnih organov.

ROZA
POPER

Roza poper

Deluje antioksidantno in antibakterijsko. Pospešuje izločanje strupov iz telesa in spodbuja prebavo. Čaju doda milo poprast sadno aromatičen okus.

KLINČKI

Klinčki

So najmočnejši antioksidant. Ščitijo jetra in pomagajo pri migrenah in glavobolih. Zavirajo razvoj rakavih celic in delujejo antibakterijsko in dezinfekcijsko pri vnetjih ustne in žrelne votline.

“Ko se bliža nevihta, vse ptice iščejo zavetje. Le orel se ji izogne, ko poleti nad njo. V nevihtah življenja naj torej tvoje srce poleti kot orel.”
-indijanski pregovor-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X