TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Zvezda-min

ZVEZDNI PRAH

BIO ČRNI SADNO-ZELIŠČNI ČAJ

Z OKUSOM CIMETA IN POMARANČE

Zvezdni Prah vam bo s skrbno izbrano čarobno kombinacijo sestavin pričaral pravi božični duh. S polnim in bogatim okusom črnega Assam čaja, v družbi toplega okusa cimeta in pomaranče vas bo popeljal naravnost pod božično odejo.

Sestavine: črni čaj Assam*, črni čaj iz južne Indije*, pomarančni olupki*, jabolko*, cimetove palčke*, naravna aroma, vrtnice*, kardamom*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

ČRNI ČAJ
ASSAM

Črni čaj assam

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

ČRNI ČAJ
IZ J.INDIJE

Črni čaj iz J.Indije

L-teanin v črnih čajih ima na telo neverjetno količino blagodejnih učinkov in ga ščiti pred mnogimi lažjimi in hujšimi obolenji. Čaj je obenem lahko poživljujoč in sproščujoč.

POMARANČNI
OLUPKI

Pomarančni olupki

Antioksidanti, še posebej vitamin C, ki ščiti imunski sistem, pomagajo pri dihalnih težavah, znižujejo raven holesterola in skrbijo za zdravo črevesno floro.

JABOLKO

Jabolko

Čistilec toksinov iz telesa in prebavil. Vsebuje naravne aminokisline, ki izboljšujejo spomin in pomagajo pri koncentraciji.

CIMETOVE
PALČKE 

Cimetove Palčke

Cimet poživlja periferni krvni obtok in krepi imunsko odpornost. Ureja raven sladkorja v krvi in blagodejno vpliva na prebavila in ženske težave.

CVETOVI
VRTNIC

Vrtnica

Uravnava hormonsko ravnovesje in splošno počutje, zdravi depresijo, delujejo pomirjevalno in protivnetno, sprošča krče, lajša dihanje in izkašljevanje, pomaga pri vnetju grla in prebavil.

KARDAMOM

Kardamom

Deluje poživljajoče, stimulira um, krepi srce in vzbuja občutek radosti. Velja za enega boljših stimulantov prebave, ki odpravlja krče in deluje protivnetno v ustni votlini.

“Pozdravljam svetlobo v tvojih očeh, kjer biva celotno Vesolje. Kajti, ko si ti v tem središču v sebi in jaz v tem središču v meni, takrat bova eno.”
-Nori Konj, indijanski poglavar Oglala sjuksov-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X