TRENUTEK MIRU.
 
 
 
 
 
 
 
BIO logo
Zelva-min

VDIH GLOBIN

BIO ZELENJAVNO-ZELIŠČNI ČAJ

Z OKUSOM BROKOLIJA IN ZELJA

Vdih Globin vas bo presenetil s svojo aromo, saj boste do zadnjega mislili da si pripravljate pravo domačo juhico, vendar vas bo okus, zaradi spiruline popolnoma presenetil. Je popolnoma drugačen od čajev, ki smo jih vajeni in je prava okrepitev za naše telo.

Sestavine:  brokoli*, zelje*, korenje*, paprika*, peteršilj*, šetraj*, spirulina*, muškatni orešček*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

BROKOLI
 

Brokoli

Je pravo bogastvo rudnin, vitaminov in antioksidantov. Krepi imunski sistem, preprečuje razvoj raka, pomaga pri slabokrvnosti, ter boleznih srca in ožilja.

ZELJE

Zelje

Je kakovosten vir vitaminov in rudnin. Odpravlja strupe, deluje odvajalno, protivnetno, krepi telo in ga razkužuje. Je učinkovito pri slabokrvnosti, ter povrne moči pri izčrpanosti od bolezni.

KORENJE

Korenje

Vsebuje ogormno beta-karotena in vitamina A za dober in oster vid. Je bogat s kalcijem. Ugodno deluje na sluznice ter okrepi prekrvavitev tkiv v želodcu in črevesju.

PAPRIKA

Paprika

Učinkuje razkuževalno, razstrupljevalno ter ojačuje naravno odpornost telesa. Spodbuja prebavo maščob, znižuje holesterol, uravnava krvni tlak in razbremenjuje srce.

PETERŠILJ

Peteršilj

Zelišče z bogato vsebnostjo hranilnih snovi in klorofila. Je diuretik, razstruplja telo, razbremenjuje ledvica in spodbuja presnovo, izboljšuje kri in krepi kosti in živčevje.

ŠETRAJ

Šetraj

Je naravni afrodiziak in krepi spolno moč. Uporablja se tudi pri prehladu, kašlju in zasluzenju, pomirja pri napadih astme, krepi prebavne organe in čisti telo.

SPIRULINA

Spirulina

Mikroalga je ena najstarejših oblik življenja. Izboljša kakovost spanja, poviša ravni energije in vsesplošnega zdravja. Vsebuje hranilne snovi, ki so potrebne za čiščenje in zdravljenje telesa.

MUŠKATNI
OREŠČEK

Muškatni orešček

Je univerzalno krepčilo z ogrevalnim delovanjem. Pomaga pri migrenah in glavobolih ter čisti kri. V želodcu in črevesju zavira vnetja in sprošča krče.

“Nekatere stvari bodo ujele tvoj pogled, vendar sledi le tistim, ki bodo ujele srce.”
-indijanski pregovor-

Pridruži se svetu
Chaya!

Prvi boste izvedeli za naše nove čajčke, super recepte, odlične ponudbe,
akcije in ostale čudovite novosti iz sveta Chaya.

Košarica Izdelek odstranjen Razveljavi
  • Košarica je prazna.
X